Vistu šķiņķi ar sieru un tomātiem uz kabaču pamatnītēm

SASTĀVDAĻAS:

  • kabači – 2 gab.
  • vistu šķiņķi – 6 gab.
  • cietais siers – 200 g
  • tomāti – 2 gab.
  • ķiploki – 6 daiviņas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • garšviela vistas gaļai
  • skābais krējums – 2 ēdamkarotes

Vistu spārniņi ar dārzeņiem cepeškrāsnī

PAGATAVOŠANA:
Tomātus un kabačus sagriezt šķēlēs.
Sieru un ķiplokus sagriezt plānās šķēlītēs.
Vistu šķiņķus sagriezt pēc iespējas mazākos gabaliņos. Ādu pirms tam var noņemt.
Gabaliņus apbērt ar sāli, pipariem, vistas gaļas garšvielu. Samaisīt. Pielikt skābo krējumu, vēlreiz samaisīt. Atstāt uz 30 minūtēm, lai gaļa nedaudz iemarinētos.
Uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, likt kabaču ripiņas. Uz kabačiem likt ķiploku šķēlītes.
Tad ar karotes palīdzību uzlikt marinētās vistas gabaliņus.
Tiem pa virsu likt siera šķēlītes un tomātu.
Likt cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 200 grādiem un cept 40 minūtes.
LAI LABI GARŠO!