Vista ar rīvmaizi un sieru

Sastāvdaļas:
  • Vistas fileja 600g
  • Kviešu milti 120g
  • Parmezāna siers 100g
  • Olas 3 gb
  • Citrona sula 2 ēdamkarotes
  • Rīvmaize 1 glāze
  • Ķiploku pulveris 1 ēdamkarote
  • Sasmalcināta citrona miziņa 0,5 ēdamkarote
  • Melnais pipars (nemalts) pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
Pagatavošana:

1. Bļodā samaisiet olas ar citrona sulu.
2. Citā bļodā samaisiet rīvmaizi ar sarīvētu parmezāna sieru, ķiploku pulveri, citrona miziņu, sāli un pipariem.
3. Apviļājiet vistas fileju miltos. Liekos miltus nokratiet.
4. Pēc tam ielieciet vistas fileju olu un citrona sulā. Noteciniet lieko.
5. Pēc tam apviļājiet fileju rīvmaizē.
6. Lieciet vistu uz cepamās pannas, kurā ir ieklāta alumīnija folija.
7. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220C, cepiet 20-25 minūtes. Apgrieziet filejas uz otru pusi un turpiniet cept vēl 10-12 minūtes.