Torte bez cepšanas ar riekstiem un žāvētām plūmēm

Sastāvdaļas:
  • Žāvētas plūmes 200g
  • Krējums 500g
  • Vaniļas cukurs 10g
  • Pūdercukurs 30g
  • Grieķu rieksti 150g
  • Cepumi 300g
  • Piens 100g
Pagatavošana:

1. Pirms ķeraties taisīt tortei kārtas un nevēlaties pārāk ilgi gaidīt, kamēr tortes sastāvdaļas “sasūcas”, iemērciet katru cepumu pienā.
2. Cepumus lieciet tortes pirmajā slānî traukā ar noņemamām malām. Saputojiet krējumu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Atcerieties, ka cepumi paši par sevi ir saldi, tāpēc papildus cukuru krēmam pievienot nevajag. Izsmērējiet krēmu virsū cepumu kārtai.
3. Krēmam virsū uzberiet sasmalcinātus grieķu riekstus.
4. Žāvētas plūmes aplejiet ar vārošu ūdeni, paturiet tajā un pēc tam mazliet nosusiniet papīra dvielītī.
5. Sagrieziet tās smalki un uzlieciet virsū riekstu kārtai.
6. Tādā pašā kārtībā turpiniet veidot tortei nākošās kārtas. Virsējo kārtu pārklājiet ar krēmu.
7. Dekorējiet pēc savas sirds patikas ar riekstiem un žāvētām plūmēm.
8. Ļaujiet tortei nostāvēties ledusskapī 1-6 stundām.