Torte ar augļiem un šokolādi

Sastāvdaļas:
  • Cukurs 2 glāzes
  • Kviešu milti 1 glāze
  • Olas 5 gb
  • Krējums 1 litrs
  • Banāns 2gb
  • Konservēti ananāsi 50g
  • Kakao pulveris 1-2 ēdamkarotes
  • Grieķu rieksti pēc garšas
  • Melnā šokolāde 100g
Pagatavošana:

1. Sakuliet olas ar 0,5 glāzi cukura, pievienojiet miltus sajauktus ar kakao, labi samaisiet.
2. Ielejiet mīklu ietaukotā cepamā formā un lieciet cepties līdz 180 C izkarsētā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
3. Krējumu saputojiet ar atlikušo cukuru.
4. Sagrieziet gatavo biskvītu un ananāsus kubiciņos. Sagrieziet banānus aplīšos.
5. Katru biskvīta gabaliņu iemērciet krējuma krēmā. Salieciet tos uz šķīvja kā pirmo kārtu, pēc tam lieciet banānu kārtu un pēc tam ananāsu kārtu.
6. Veidojiet torti kā kalniņu, apziediet ar atlikušo krējuma krēmu, aplejiet ar izkausētu šokolādi un uzberiet sasmalcinātus riekstus.