Svaigā siera torte bez cepšanas

Sastāvdaļas:
  • Cepumi 1,5 glāze
  • Sviests 0,5 glāze
  • Svaigais siers 1,5 glāze
  • Kondensētais piens 400g
  • Cukurs 110g
  • Apelsīnu miziņas (sarīvētas) 2 ēdamkarotes
  • Apelsīnu sula 1 glāze
  • Pūdercukurs 0,2 glāze
  • Saldais krējums 1 glāze
Pagatavošana:

1. Samaisiet sasmalcinātus nesālītus krekerus vai arī cepumus ar izkausētu sviestu un 2 ēdamkarotēm cukura nelielā bļodiņā.
2. Ieklājiet alumīnija foliju cepamā formā, ielieciet cepumu masu, izlīdziniet pa visu formu un kārtīgi piespiediet ar rokām.
3. Ar miksera palīdzību samaisiet svaigo sieru, kondensēto pienu un 80g cukuru. Kārtīgi saputojiet!
4. Pievienojiet apelsīnu miziņu, apelsīnu sulu un pēc vēlēšanās 0,5 ēdamkarotes apelsīnu ekstraktu, samaisiet.
5. Atsevišķā bļodiņā samaisiet pūdercukuru un treknu saldo krējumu.
6. Ar lāpstiņas palīdzību rūpīgi apvienojiet abu bļodiņu saturu vienā. Izņemiet cepamo formu no saldētavas un virsū cepumu masai uzlieciet iegūto masu.
7. Sasaldējiet! Tam jums būs vajadzīgas vismaz 2 stundas.
8. Izņemiet no saldētavas desertu un sagrieziet gabalos, izrotājiet ar apelsīniem vai mandarīniem pēc sirds patikas. Garšīgais deserts bez cepšanas ir gatavs.