Sulīgā vistas krūtiņa sviestmaizēm un salātiem

SASTĀVDAĻAS:

  • vistas fileja – 800 g
  • sāls – 1 tējkarote
  • piparu maisījums
  • karija garšviela – 1 tējkarote
  • augu eļļa – 2 ēdamkarotes

PAGATAVOŠANA:
Vistas fileju ierīvēt ar sāli, garšvielām un augu eļļu.
Cieši ietīt folijā.
Cept cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem, 35 minūtes.
Tad atvērt foliju un ļaut apbrūnināties garoziņai (apmēram 5 – 7 minūtes).
Ja cepeškrāsnij ir tāda funkcija, ieslēgt grila vai konvekcijas režīmu.
Šādi pagatavota vistas krūtiņa lieliski piestāvēs sviestmaizēm un labi noderēs kā salātu sastāvdaļa.
LAI LABI GARŠO!