Sautēta gaļa ar šampinjoniem

Sastāvdaļas:
  • Liellopu gaļa 1,5kg
  • Šampinjoni 0,5kg
  • Kausētais siers 250g
  • Tomātu pasta 1 ēdamkarote
  • Ķiploks 5 daiviņas
  • Melnais pipars (samalts) pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Zaļumi pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Pagatavošana:

1. Nomazgājiet gaļu un sagrieziet gabaliņos. Lieciet cepties uz eļļā uzkarsētas pannas. Vienmērīgi apcepiet. Neaizmirstiet piemest sāli un piparus.
2. Pavāriet iztīrītās un nomazgātās sēnes 10 minūtes. Kad tas būs gatavas, nolejiet ūdeni un atdzesējiet. Pēc tam sagrieziet gabaliņos.
3. Pievienojiet sēnes gaļai, kura jau ir labi apcepusies pa to laiku. Pēc tam pievienojiet tomātu pastu un sasmalcinātu ķiploku. Vēl reiz visu samaisiet.
4. Pievienojiet kausēto sieru. Kārtīgi samaisiet un pašās beigās pievienojiet zaļumus.