Salāti ar vistas fileju un olām

Sastāvdaļas:
  • Rīsi 200g
  • Vistas fileja 400g
  • Burkāni 2 gb
  • Gurķi 2gb
  • Sīpols 1 gb
  • Olas 3gb
  • Salāti 150g
  • Majonēze 150g
  • Dilles pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Pagatavošana:

1. Novāriet rīsus, vistas fileju un olas. Burkānus sarīvējiet uz rupjās rīves, pēc tam apcepiet augu eļļā. Sīpolu un gurķus sagrieziet kubiciņos, vistas fileju smalkos gabaliņos.
2. Lieciet sastāvdaļas kārtās uz salātu lapām, uzklājot katrai kārtai pa virsu majonēzi sekojošā kārtībā: rīsi, vistas fileja, sīpols, burkāns, gurķis.
3. Pēdējo kārtu dekorējiet ar kumelītēm no olām. Priekš tā saspaidiet olas dzeltenumus, bet olas baltumus sagrieziet smalkās ziedlapiņās. Izlieciet ziedus, kātus veidojiet no dillēm.