Salāti ar granātābolu un sieru

Salāti tiek pagatavoti no vienkāršiem produktiem, kuri lieliski saskan viens ar otru. Lieliski izskatās un būs labs papildinājums jūsu svētku galdam. Šādus salātus vienkārši nav iespējams nepamanīt, tāpēc viesi noteikti tos nogaršos. Nākamaja dienā jums nepaliks ne kripatiņas no tiem.

Sastāvdaļas:
  • 50 grami granātābola
  • 80 grami siers
  • 2 vistu olas
  • 50 grami vīģes
  • 100 grami ābolu
  • 1 ēdamkarote majonēzes vai krējuma

LASI ARĪ ŠO: Kāpostu salāti

Pagatavošana:

Cieto sieru sarīvējam uz smalkās rīves un veidojam no tā pirmo kārtu. Virsū sieram uztaisam restīti no majonēzes.
Novāram olas un atdalām dzeltenumus un baltumiem. Baltumus sarīvējam un uzklājam, kā otro kārtu mūsu salātiem, to visu noklājam ar majonēzi.
Ābolu bez mizas un kauliņiem sarīvējam, aplejam ar citronu sulu un uzklājam ,kā nākamo kārtu.
Vīģes sagriežam nelielos gabalos un uzklājam kā nākamo kārtu.
Pa virsu visam sarīvējam olu dzeltenumus un noklājam ar majonēzi. Tam visam pāri pārklājam sarīvēto sieru, kas ir plicis pāri.
Pa apli noklājam ar granātābola zirnīšiem. Salātus atstājat nostāvēties 30-40 minūtes un tie ir gatavi ēšanai.