Radziņi ar ievārījumu

Ļoti maigi un garšīgi radziņi Jūsu svētku galdam.

SASTĀVDAĻAS:
  • 2 olas + 1ola pārsmērēšanai
  • 200g cukura
  • 2 tējkarotes cepampulvera
  • 500g biezpiena
  • 200g sviesta
  • 700g miltu
  • ievārījums

 

Pagatavošana:

Izkausētu sviestu saputo kopā ar  cukuru. Pa vienai pieliek olas, tad biezpienu, cepampulveri un miltus. Samīca mīklu, liek uz vienu stundu ledusskapī.

Mīklu izrullē, sagriež trīsstūros. Uz trīsstūra platā gala liek tējkaroti stingra ievārījuma. Radziņus sarullē, sākot no platākā gala. Rullējot radziņus, mīklas platākās malas uzlieciet virsū ievārījumam, lai tas cepoties neiztek.

Radziņus liek uz cepampannas, pārsmērē ar olu, cep 180 grādos 25 minūtes.