Pildītā gaļa

Lielisks veids, kā cept cūkgaļas fileju!

Sastāvdaļas:
  • Cūkgaļa 1kg
  • Cietais siers 200g
  • Citronu sula 1 ēdam.k.
  • Sinepes 1 ēdam.k.
  • Šampinjoni 200g
  • Tomāti 2 gab.
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Sojas mērce 3 ēdam.k.
  • Saulespuķu eļļa 2 ēdam.k.
Pagatavošana:

Sajauciet citronu sulu, sojas mērci, sinepes un eļļu.
Sagrieziet gaļu šķērsvirzienā nelielos gabaliņos, nesagriežot līdz galam un atstājot apmēram puscentimetru. Sasmērējiet ar sagatavotu marinādi un ielieciet ledusskapī uz 10 stundām.
Tomātus sagrieziet ripiņās, sieru – šķēlītēs, sēnes – plāksnītēs; sasmalciniet ķiplokus. Vienmērīgi ievietojiet šīs sastāvdaļas gaļas gabalos.
Ietiniet sagatavoto folijā un cepiet gaļu 200 grādu temperatūrā 50 minūtes.
Jūs varat pasniegt šādu ēdienu ar jebkurām piedevām: kartupeļiem, rīsiem un tāpat tas labi der ar cukini. Ieprieciniet viesus ar šo karalisko ēdienu un dalieties receptē ar draugiem!