Pekinas kāpostu salāti ar gaļu un sieru

Sastāvdaļas:

 

  • Pekinas jeb Ķīnas kāposts 400 g
  • Prosciutto 100 g
  • Kausētais “Dzintara” siers 100 g
  • Ķiršu tomāti 200 g
  • Skābais krējums 200–250 g
  • Sinepes 2 tējk.
  • Citronu sula 1 ēd.k .
  • Sāls pēc garšas
Pagatavošana:

Sagatavojiet mērci. Skābajam krējumam pievienojiet sinepes, citronu sulu un nedaudz sāli. Labi samaisam.

Rupji sasmalciniet ķīnas kāpostu lapas un izklājiet tās uz šķīvi. Ielejiet mērci. Ielieciet ķiršu tomātu pusītes.
Prosciutto plāksnes apsmērējit ar “Dzintara” sieru, sarullējiet rullīšos tos skaistos rullīšos un pēc 20 min uzliekat prosiciuto uz salātiem.