Mājās gatavota majonēze

Maiga un garšīga majonēze pagatavota mājās piecu minūšu laikā.

Sastāvdaļas:
  • Paipalu olas – 5gb
  • Augu eļļa – 200ml
  • Sāls – 1/2 tējk.
  • Cukurs – 1 tējk.
  • Citronu sula vai etiķis – 1 ēd. kar.
LASI ARĪ ŠO: Biezpiena cepumi – banāniņi
Pagatavošana:

Rokas blendera traukā iesit paipalas olas, pievieno sāli un cukuru, citronu sulu vai etiķi un augu eļļu. Paipalu olas var aizstāt ar vistas olu. Blenderi nolaiž līdz pat trauka apakšai, lai pirmām kārtām sāktu kulties olas. Sākumā kuļ lēnām, pēc tam ātrumu palielinot blenderis jāceļ uz augšu un atkal jānolaiž līdz pašai apakšai. Tas tāpēc, lai eļļa labi sajauktos.