Kūpināts lasis ar krēmsieru

Sastāvdaļas:
  • kūpināts lasis 500 g
  • tunča konservi 300 g
  • kausētais siers 300 g
  • saldais krējums 120 ml
  • citronu sula
  • dilles
  • malti melnie pipari – pēc garšas.
Pagatavošana:

Virtuves kombainā samaļ 150 g lasi,150g tunci, kausēto sieru, dilles, citrona sulu ,piparus, sāli un sakuļ vienveidīgā masā.
Saputo saldo krējumu un pievieno to masai. Labi samaisa un liek ledusskapī uz 20 minūtem.
Atlikušo lasi sagriež plānās taisnstūrveida sloksnēs. Paņemiet taisnstūrveida cepšanas trauku un izklājiet lasi tā, lai tas “aptvertu” visu formu, bet atstājiet lasim malas, lai vēlāk varētu aptīt pildījumu.
Izklājiet pusi no krējuma masas virsū lasim, sadaliet to pa visu formu un cieši nospiediet. Virsū liek atlikušos tunča gabaliņus. Izklājiet atlikušo siera un zivju masu un stingri piespiediet.
Laša atlikušās maliņas aptin ap pildījumu, lai sanāktu tāds kā “Šuši”.
Atstājiet ēdienu uz nakti ledusskapī.
Nākamajā dienā apgrieziet pannu otrādāk un uzmanīgi izņemiet ēdienu.