Kartupeļu sautējums ar vistu

Kartupeļu sautējumi ir ērts risinājums, jo galvenā sastāvdaļa vienmēr ir pa rokai, un tad var ieslēgt savu fantāziju. Jūs varat pagatavot sautējumu ar sieru vai gaļu, jūs varat kartupeļus sarīvēt vai sagriezt šķēlēs, tikai ļaujietis fantāzijām.

Sastāvdaļas:
  • Kartupeļi 8 gab.
  • Olas 3 gab.
  • Zaļie sīpoli pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • Vistas fileja 0,5 kg
  • Skābais krējums 10 ēdam.k.
  • Sāls pēc garšas
Pagatavošana:

Sagrieziet vistas krūtiņu apmēram 5 x 5 cm gabaliņos, pieberiet sāli un pievienojiet piparus. Atstāj marinēties 15 minūtes.
Nomazgātus kartupeļus ar visu mizu vāra 10 minūtes, tad no uguns, atdzesē un nomizo.
Apcepiet vistas fileju pannā līdz tā kļūst zeltaini brūna.
Sajauciet kartupeļus ar gaļu un lieciet cepamajā formā.
Sakuliet olas ar skābo krējumu, pievienojiet smalki sagrieztus zaļos sīpolus un pieberiet sāli.
Ielejiet visas sastāvdaļas olu-skābā krējuma maisījumā un lieciet uz 20 minūtēm cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā.
Gardo sautējumu pasniedziet nedaudz atdzesētu. Gatavojiet lielāku porciju, jo nākamajā dienā tas būs tikpat gards kā tikko cepts. Un dalieties receptē ar draugiem!