Karstās sviestmaizes ar sieru

Mazliet iedvesmas un radoša noskaņojuma spēs padarīt jau apnikušās brokastu sviestmaizes par kaut ko neparastu. Tas attiecas ne tikai uz pildījumu, kur droši varat ļauties fantāzijas lidojumam, bet arī uz pašu maizes formu.
Šodien pastāstīsim jums par jaunu karstmaižu pasniegšanas veidu. Kraukšķīga un zeltaina garoziņa, maiga maizīte un karsts, staipīgs pildījums – tas viss liks jūsu ģimenei lūgt pagatavot šīs brokastis atkal un atkal.

SASTĀVDAĻAS:
  • tostermaize – 250 g
  • kausētais siers šķēlītēs – 100 g
  • olas – 2 gab.
  • auzu pārslas – 1 glāze
  • sāls – pēc garšas
  • malti melnie pipari – pēc garšas
  • augu eļļa – 2 ēdamkarotes
PAGATAVOŠANA:

Ņemt tostermaizi un katrai šķēlei nogriezt garoziņu. Izrullēt ar mīklas rulli.
Uz katras maizes šķēles likt pa kausētā siera šķēlītei.
Sagatavot divus šķīvjus – vienā iebērt auzu pārslas, otrā sakult olas ar sāli un pipariem.
Katru maizes šķēli satīt ruletītē, iemērkt olā, tad apviļāt auzu pārslās un cept uz pannas eļļā no divām pusēm.
Kā jau uzminējāt, pildījumā varat izmantot ne tikai sieru. Gan jau jūsu ledusskapja saturs pateiks jums priekšā kādu labu ideju!
LAI LABI GARŠO!