Karbonāde ar parmezānu

Vai vēlaties savus viesus iepriecināt ar sulīgu un bezgala gardu gaļas ēdienu? Lūk cūkgaļas karbonāde, kas cepta parmezānā.

Sastāvdaļas:

 

  • 4 cūkgaļas karbonādes šķeles bez kaula (apmēram 2,5 cm biezas)
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 2 lielas olas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • 1 tējk. sausa sīpola
  • 1 tējk. sausi ķiploki
  • 1 tējk. garšvielu maisījumi ar papriku
  • 1 ēd.k. svaigi pētersīļi
  • 1 glāze rīvmaizes
  • 1 glāze rīvēta parmezāna siera
Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ° C.
Karbonādes iesmērējiet ar olīveļļu (izmantojiet tikai 1 karoti). Apberiet karbonādes ar sāli un pipariem no abām pusēm.
Bļodā sakul divas olas, pievieno sausos ķiplokus, sīpolus, garšvielu maisījumu un pētersīļu maisījumu.
Ieberiet rīvmaizi atsevišķā bļodā.
Ieberiet parmezānu atsevišķā bļodā.
Pārklājiet karbonādes ar sieru tā, lai tas pilnībā pārklātu karbonādi no abām pusēm.
Iemērciet karbonādes olu maisījumā, pēc tam pilnībā pārklājiet ar rīvmaizi no abām pusēm.
Iesmērējiet cepšanas trauku ar olīveļļu (izmantojiet otro karoti).
Lieciet karbonādes uz formas un cepiet 15 minūtes, pēc tam viegli apgrieziet tās un cepiet vēl 15-30 minūtes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.