Itāļu pica- rolls

Itāliešu pica ir iekārojusi visu pasauli un šobrīd ir multinacionāls ēdiens. Šī kompaktā pica būs lieliski piemērota piknikiem un uzkodām.

 

Sastāvdaļas:
  • 250 g maltas liellopu gaļas;
  • 250 g cieta siera;
  • 500 g picas mīklas;
  • 3 ēdamk. ūdens;
  • 2 ēdamk. garšvielas gaļai;
  • Sāls pēc garšas.

LASI ARĪ ŠO: Kukurūzu salāti ar tomātiem

Pagatavošana:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem un pārklājiet cepampannu ar cepampapīru.
Cepiet uz parastās pannas malto gaļu līdz brūnganai nokrāsai. Pievienojiet klāt garšvielas un ūdeni, pēc tam atstājiet pannu vēl uz 2 – 3 minūtem.
Izņemiet mīklu no iepakojuma un izrullējiet to taisnstūra formā.
Uz mīklas vienmērīgi uzlieciet gaļu un uzberiet sieru.
Sarullējiet mīklu ruletē. Sāciet to darīt no pašas garākas taisnstūra malas.Sagrieziet ruleti šķēlēs pa 2 – 3 cm.
Uzlieciet šīs sagrieztās ruletes uz cepampannas un cepiet 10 -12 minūtes līdz zeltaini brūnas krāsas.
Noformējiet un padodiet uz galda.

Pildījumu picai – rollam var sataisīt arī pavisam citu. Piemēram, aizvietojiet liellopu malto gaļu ar vistas gaļu vai sēnem. Pica – rolls ar dārzeņiem arī jus patīkami iepriecinās ar savu garšu!