Ābolu deserts

Sastāvdaļas:
  • Kārtainā mīkla 500g
  • Āboli 400g
  • Cukurs 100g
  • Ola 1gb
  • Kanēlis 1 tējkarote
  • Muskatrieksts 0,25 tējkarotes
Pagatavošana:

1. Blenderī sasmalciniet ābolus ar 40g cukura.
2. Uzberiet uz galda miltus un uzklājiet uz tiem kārtaino mīklu. Izsmērējiet ābolu biezeni pa visu mīklu.
3. Uzklājiet virsū otru mīklas kārtu. Sagrieziet iegūto mīklu šauros stabiņos .
4. Ar cepamās lāpstiņas palīdzību lieciet stabiņus cepamajā formā, kurā ieklāts cepamais papīrs.
5. Sasmērējiet ar sakulto olu.
6. Samaisiet 60g cukura ar kanēli un muskatriekstu. Uzberiet šo maisījumu virsū stabiņiem.
7. Lieciet cepties uz 15-20 minūtēm līdz 180C izkarsētā cepeškrāsnī.