Citronu cepumi ar auzu pārslām

Sastāvdaļas:
  • Citrons 1 gab.
  • Auzu pārslas 100 g
  • Kefīrs 200 ml
  • Stēvija pēc garšas
  • Kviešu milti 100 g
  • Olas 2 gab.
  • Irdinātājs pēc garšas
Pagatavošana:
  • Sasmalciniet auzu pārslas vai uzreiz paņemiet maltās.
  • Citronu ar mizu samaliet gaļas mašīnā vai samaliet blenderī.
  • Sajauciet maltās auzu pārslas ar kviešu miltiem, irdinātāju un stēviju.
  • Pievienojiet maisījumam kefīru, citronu un olas, pēc tam to kārtīgi izmaisiet līdz viendabīgai konsistencei.
  • Lieciet pa karotei maisījuma uz cepešpannas, kas pārklāta ar pergamentu, izveidojot cepumu formu.
  • Cepiet 15-20 minūte pie 180oC.