Cepumi ar džemu

Sastāvdaļas:
  • Sviests 125g
  • Krējums 125g
  • Džems 100g
  • Cukurs 1 ēdamkarote
  • Kviešu milti 250g
  • Vaniļas cukurs 10g
  • Apelsīna miziņa( sarīvēta) pēc garšas
  • Pūdercukurs pēc garšas
Pagatavošana:

1. Sakuliet izkausētu sviestu ar cukuru, vaniļas cukuru, sarīvētu apelsīna miziņu un krējumu. Pievienojiet izsijātus miltus. Samīciet mīklu, pārdaliet to divās daļās un ietiniet katru pārtikas plēvē. Ielieciet ledusskapī uz pusstundu.
2. Izrullējiet mīklu taisnstūra formā. Sagrieziet mīklu 6-8 cm šaurās sloksnēs. Uzmērējiet virsū džemu, tad sarullējiet ruletē un pēc tam sagrieziet nelielos gabaliņos. To pašu procedūru veiciet arī ar otru mīklas pusi.
3. Lieciet izstrādājumus uz cepamās pannas, kurā ir ieklāts cepamais papīrs un cepiet līdz 180C izkarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes. Gatavos cepumus var apkaisīt ar pūdercukuru.