Biezpiena torte ar želatīnu

Sastāvdaļas:
  • Cepumi 200g
  • Sviests 30g
  • Biezpiens 400g
  • Baltā šokolāde 200g
  • Saldais krējums 150g
  • Želatīns 1 ēdamkarote
  • Ūdens 4 ēdamkarotes
Pagatavošana:

1. Izkausējiet sviestu un sajauciet blenderī kopā ar 140g cepumu. Izlieciet cepumu masu izjaucamā formā vai konditorejas gredzenā. Labi piespiediet ar karoti un ievietojiet ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
2. Ielieciet želatīnu aukstā ūdenī izmirkšanai, uzkarsējiet ūdens peldē vai arī mikroviļņu krāsnī.
3. Blendera traukā samaisiet biezpienu, želatīnu, izkausētu balto šokolādi, saldo krējumu un 60g sasmalcinātu cepumu.
4. Lieciet biezpiena masu formā uz cepumu masas, pēc tam ievietojiet ledusskapī līdz pilnīgai sastingšanai. Gatavo desertu variet izrotāt pēc savas gaumes.