Biezpiena kūka ar ogām

Sastāvdaļas:
  • 150 g vājpiena
  • 150 g dabīgā jogurta
  • 150 g ogu (mēs izmantojām mellenes un zemenes)
  • 2 ēdamkarotes želatīna
  • saldinātāji pēc izvēles
  • 100 g ūdens
Pagatavošana:

No sākuma nepieciešams 100 gramos karsta ūdens iemērkt želatīnu. Pa to laiku citā bļodiņā sajauciet kopā biezpienu, jogurtu un saldinātāju. Ar blendera palīdzību sajauciet visu līdz viendabīgai masai. Ogas nomazgājiet un ļaujiet liekajam ūdenim notecēt nost. Iemērkto želatīnu pielejiet klāt biezpiena masai. Pēc tam vēlreiz visu samaisiet. Pievienojiet klāt ogas un rūpīgi visu pārmaisiet. Iegūto masu ielejiet kūkas formā un lieciet ledusskapī atdzist vismaz 3 – 4 stundas.

100 gramos produkta vien 65 kCal!