Biezpiena- ābolu smalkmaizītes

SASTĀVDAĻAS:
Mīklai:

  • 200g biezpiena
  • 280 g miltu
  • 1 ola
  • 2 tējk. cep. pulveri
  • 50g eļļas
  • 90 g cukura
  • 1 tējk. vaniļas cukura

Pildījumam:

  • 4-5 āboli
  • 30 gr sviesta🧈
  • 4 ēd.k. cukura

LASI ARĪ ŠO Piparkūku mīkla

PAGATAVOŠANA:
Pildījumam ābolus jānomizo un jāsagriež, tad tos liek uz pannas un ar sviestu un cukuru apcepam, apmēram 5-7 min.
Biezpienu,  eļļu, cukuru un vaniļas cukuru sablenderējiet, pievienojiet cepamo pulveri  un pusi miltus. Tad visu samaisīt ar karoti.
Pievienot atlikušos miltus un mīcīt ar rokām, tad ievietojiet masu ledusskapī uz 20min.
Mīklu dalam uz 4 daļām, tad katru daļu izrullējiet un sadaliet vēl uz 4 daļām.
Cepam 25-30 min 180 grādos un beigās pārkaisam maizītes ar pūdercukuru.

 

Recepte: Mēs gatavojam/ Erica Button