Apelsīnu želejtorte

Sastāvdaļas:
  • Krējums 600g
  • Cepumi 200g
  • Apelsīnu želeja 90g
  • Apelsīns 1 gb
  • Cukurs 125g
  • Želatīns 25g
  • Vaniļas cukurs 1 tējkarote
lasi arī šo: Kūka ”Lielais eklērs”
Pagatavošana:

1. Aplejiet želantīnu ar siltu ūdeni un atstājiet uz pusstundu.
2. Sagatavojiet apelsīna želeju ( instrukcija uz želejas iepakojuma).
3. Sagrieziet apelsīnu ripās, izlieciet tās pa formas trauku un pārlejiet ar sagatavoto želeju.
4. Tīrā bļodiņā ar mikseri saputojiet krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievienojiet arī želantīnu un cepumu drumstalas.
5. Rūpīgi samaisiet gatavo masu un uzlejiet to pāri sarecējušajai želejai. Atstājiet torti “ievilkties” ledusskapī.
6. Lai dabūtu ārā gatavo torti, ielieciet tortes formu uz minūti karstā ūdenī un pēc tam apgrieziet.