Šokolādes – musli kūka

Šokolādes - musli kūka

Šokolādes – musli kūka

Ar joni tuvojas sirsniņu svētki, tam par godu esmu apņēmusies padalīties ar divām, manuprāt, ļoti garšīgām un dažādām kūkām. Abas kūkas lielu meistarību neprasīs. Būs viegli pagatavojamas un noteikti augsti novērtētas starp jūsu mīļajiem.

Meklējot ideālo kūkas sastāvdaļu, starp maniem favorītiem tas noteikti būs Turku jogurts bez garšas un svaigais krēmsiers. Pagatavojot šokolādes – musli kūku ir jāizvēlas labas kvalitātes izejvielas un protams labs garastāvoklis.

Piena šokolāde, šokolādes musli, Turku jogurts, svaigais krēmsiers, vīnogas, mandeļu skaidiņas

Piena šokolāde, šokolādes musli, Turku jogurts, svaigais krēmsiers, vīnogas, mandeļu skaidiņas


Sastāvdaļas:

  • Svaigais siers 400 g
  • Turku jogurts 370 g
  • Piena šokolāde 300 g
  • Šokolādes musli 350 g
  • Mandeļu skaidiņas un sezonas ogas rotāšanai


Pagatavošana:

  1. Ieklāj 23 cm lielu kūkas formu ar cepamo papīru.
  2. Pamatni bagātīgi pārkaisa ar musli.

    Pārkaisa kūkas formu ar musli

    Pārkaisa kūkas formu ar musli

  3. Krēmsieru sajauc kopā ar jogurtu.

    Krēmsieru sajauc kopā ar musli

    Krēmsieru sajauc kopā ar musli

  4. Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno atlikušos musli.

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno musli

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno musli

  5. Krēmu sajauc ar šokolādes – musli masu.

    Sajauc ar šokolādes masu

    Sajauc ar šokolādes masu

  6. Iegūto masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz 4 h.
  7. Pasniedz rotātu ar sezonālajām ogām.

Lai labi garšo!


Leave a Reply