Portobello sēnes ar pildījumu

Portobello sēnes ar pildījumu

Portobello sēnes ar pildījumu

Portabello sēnes ir lieliskas ar to, ka sēnes cepurīte ir platāka nekā parastajiem šampinjoniem, līdz ar to lieliski der dažādu pildījumu ievietošanai. Šoreiz eksperimentējot virtuvē piedāvāju šādu interesantu pildījumu. Trikātas siera bumbu vietā var izmantot jebkuru svaigo sieru, kas sajaukts ar izspiestu ķiploku.
Continue reading

Pildīti tomāti ar olām

Pildīti tomāti ar olām

Pildīti tomāti ar olām

Vēl viens veids kā pagatavot brokastu olas, kad parasti ceptas vai vārītas olas kļūst garlaicīgas. Es tiešām esmu par interesantiem un viegli pagatavojamiem ēdieniem un kas var būt labāks par pašu izaudzētu tomātiņu, tik oriģinālā pasniegšanas veidā, brokastīs vai vieglās vakariņās.

Continue reading

Omlete ar ķiploku ziediem

Omlete ar ķiploku ziediem

Omlete ar ķiploku ziediem

Pagājušajā vasarā šī omlete ar ķiploku ziediem, priekš manis bija ļoti patīkams un gards atklājums. Tagad pats laiks, kad novākt ķiploku ziediņus, jo pāraugušie ziedi ir cietāki un nav tik garšīgi.
Manuprāt gardākā omlete sanāk cepeškrāsnī, bet tur jau visiem domas var dalīties. Šo omleti var pasniegt gan karstā veidā brokastīs, gan kā sātīgu uzkodu aukstā veidā, garšo vienlīdz labi.

Continue reading