Portobello sēnes ar pildījumu

Portobello sēnes ar pildījumu

Portobello sēnes ar pildījumu

Portabello sēnes ir lieliskas ar to, ka sēnes cepurīte ir platāka nekā parastajiem šampinjoniem, līdz ar to lieliski der dažādu pildījumu ievietošanai. Šoreiz eksperimentējot virtuvē piedāvāju šādu interesantu pildījumu. Trikātas siera bumbu vietā var izmantot jebkuru svaigo sieru, kas sajaukts ar izspiestu ķiploku.

Portobello sēnes, paipalu olas, Trikāta sieras bumbas, mazsālīts lasis, sāls, pipari, olīveļļa, krējums

Portobello sēnes, paipalu olas, Trikāta sieras bumbas, mazsālīts lasis, sāls, pipari, olīveļļa, krējums


Sastāvdaļas:

  • Portabella sēnes 8 gab.
  • Krējums 100 g
  • Trikātas siera bumbas ar ķiplokiem 4 gab.
  • Mazsālīts lasis 100 g
  • Paipalu olas 8 gab.
  • Sāls un svaigi malti pipari (pēc garšas)
  • Olīveļļa 50 ml


Pagatavošana

  1. Sakarsē krāsni 180° C grādu karstu.
  2. Sagatavojiet Portabello sēnes – nomazgājiet, nosausiniet, izņemiet kātiņus un ieeļļojiet tās no abām pusēm.

    Sagatavo sēnes

    Sagatavo sēnes

  3. Sagatavotajās sēnēs lieciet iekšā pusi no Trikātas sniega bumbas un krējumu.

    Pievienojiet svaigo sieru un krējumu

    Pievienojiet svaigo sieru un krējumu

  4. Sagrieziet nelieliem gabaliņiem lasi un lieciet klāt.

    Pievienojiet lasi

    Pievienojiet lasi

  5. Visu paberiet ar sāli un pipariem un lieciet cepties uz 10 min.

    Paber ar sāli un pipariem

    Paber ar sāli un pipariem

  6. Pēc 10 min izņemiet un piesitiet klāt paipalu olu.

    Piesit paipalu olu

    Piesit paipalu olu

  7. Cepiet vēl 10 min.

Lai labi garšo!


Leave a Reply