Karstais kamambēras siers ar brūkleņu – ābolu džemu

Karstais kamambēras siers ar brūkleņu - ābolu džemu

Karstais kamambēras siers ar brūkleņu – ābolu džemu

Cepts Kamambēras siers ir klasika. Viegli pagatavojama un sātīga uzkoda. Šo visu tik ļoti labi papildina džems, kas bagātina garšu. Vislabāk izvēlēties sieru, kas nav griezts un bez jebkādiem caurumiem, tāpēc svarīgi izvēlēties labu un kvalitatīvu ritulīti, lai sildot viņš neiztek uzreiz uz servējama šķīvja vai pannas. Šoreiz cepu mikroviļņu krāsnī, bet ja tādas nav var cept cepeškrāsnī, bet tad jau tas būs cits stāsts.

Kamambēras siers, brūkleņu - ābolu džems

Kamambēras siers, brūkleņu – ābolu džems

Sastāvdaļas:

  • Brūkleņu – ābolu džems 
  • Kamambēras siers

Pagatavošana:

  1. Kamambēra sieru izpako un liek uz šķīvja, kas paredzēts mikroviļņu krāsnij.
  2. Cep līdz siers būs viegli uzpūties.
  3. Pasniedz karstu ar brūkleņu – ābolu džemu. Protams var izmantot tādu džemu vai ievārījumu, kāds ir pieejams vai labāk garšo.

Leave a Reply