Grilēts ananāss ar saldējumu

Grilēts ananāss ar saldējumu

Grilēts ananāss ar saldējumu

Iemēģinot vārda dienā dāvinātos deserta trauciņus tapa interesants deserts ar ko palutināt savus mīļos. Vēl ieteiktu klāt pie šī visa paliet šokolādes mērci. :)

Sastāvdaļas:

  • Ananāss 1 gab.
  • Kanēlis 4 – 5 tējk. 
  • Cukurs 5 tējk. 
  • Saldējums (pēc garšas)
  • Šokolādes mērce (pēc izvēles)

Pagatavošana:

  1. Sagatavo ananāsu, nomazgā, nomizo un sagriež četrās daļās. Katrai daļai nogriež cieto ananāsa vidu.
    Sagatavo ananāsu

    Sagatavo ananāsu

     

  2. Gatavo panējumu, sajauc cukuru ar kanēli.
    Gatavo panējumu

    Gatavo panējumu

     

  3. Sagriezto ananāsu panē cukurā un kanēlī.
    Panē ananāsu

    Panē ananāsu

     

  4. Kārto visu uz režģa.
    Kārto visu uz režģa

    Kārto visu uz režģa

     

  5. Cep uz grila 1 – 1,5 min, līdz ananāss mīksts. Pasniedz ar saldējuma bumbiņu un šokolādes mērci.
    Apcep ananāsu

    Apcep ananāsu

     

Lai labi garšo!


One thought on “Grilēts ananāss ar saldējumu

Leave a Reply